Tot ce aveti nevoie
Tot ce aveti nevoie

-Proiecte cladiri rezidentiale
-Proiecte cladiri comerciale
-Informatii tehnice
-Toate fisierele sunt format PDF si DWG
-Update regulat

Disponibil in 5 limbi
Disponibil in 5 limbi

Engleza
-Franceza
-Poloneza
-Ceha
-Rusa

Icynene vă propune să economisiți timp, atunci când vorbiți cu proiectanții sau arhitecții despre proiectul vostru, sau dacă aveți nevoie de detalii tehnice de executie ale elementelor din construcție, care folosesc spumă pulverizată cu Icynene.
Biblioteca Arhitectului este o bază de date extinsă cu detalii tehnice de executie si soluții pentru proiecte de izolare a pereților exteriori, acoperișurilor, plafoanelor și podelelor.
Informațiile prezentate aici sunt disponibile pentru descărcare în format PDF, DWG și toată documentația proiectului este disponibilă.

Nu uităm de actualizarea constantă a informațiilor adaptate proiectelor dvs. Știm deasemenea ca aceeasi soluție nu se aplică în toate cazurile. De aceea suntem întotdeauna gata să vă ascultăm comentariile și sugestiile. Puteți trimite solicitarea sau recomandările corespunzătoare pe care doriți să le vedeți în Biblioteca “Arhitecti si proiectanti”. Daca aveti nevoie de asistență scrieti-ne in formularul de contact. Echipa noastră de experți va face tot ce este necesar pentru a putea găsi aici informațiile de care aveți nevoie.

Considerăm că această abordare va ajuta la simplificarea și accelerarea pregătirii unor solutii tehnice pentru proiectare.

Acest instrument este disponibil limbile poloneză, cehă, rusă, engleză și franceză


Arhitecti si proiectanti >

Icynene România