Află cum poți obține pâna la 15.000 de euro pentru renovarea casei tale prin Programul Casa Eficientă Energetic finanțat de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, prin AFM.

Acum iți poți transforma locuința într-o casă eficientă energetic şi să reduci consumul de energie, reducând în același timp emisiile de gaze cu efect de seră, prin intermediul programului de finanțare de la stat.

Guvernul oferă în total 430 milioane de lei proprietarilor de case din România pentru a-și face casele mai eficiente din punct de vedere energetic. Poți beneficia de o primă energetică de până la 15.000 de euro. Aceasta poate acoperi până la 60% din costul oricărei investiții care va duce la creșterea performanței energetice cu cel puţin o clasă.Există o serie de etape necesare pentru calificarea la program:


  • Obține o ofertă de la un aplicator Icynene prin intermediul Formularului de cerere Ofertă.

  • Află daca esti eligibil pentru a beneficia de finanțare prin program, verificând detaliile programului

  • Găseste un auditor energetic care să efectueze evaluarea casei tale, utilizând lista auditorilor

  • Dosarul cu toate actele necesare trebuie depus la AFM. Pentru ajutor în acest sens, poți apela la un consultant precum www.getaenergeta.ro.

Află cum poti obtine nivelul de eficienta energetică cerut în program cu ajutorul spumei poliuretanice Icynene. Cea mai potrivită soluție de izolație pentru acoperișuri sau pereti, spuma oferă etanșeitate la aer pentru a iți transforma locuința intr-un spațiu mai confortabil și pentru a reduce costurile de încălzire și răcire.

Citeşte mai multe aici: https://www.icynene.ro/avantaje

Completeaza formularul, iar noi iti vom trimite in cel mai scurt timp solutia potrivita pentru casa ta insotita de oferta de pret.
Icynene România