technician

Avantajele noastre

  • UNUL DINTRE CELE MAI PERFORMANTE materiale izolatoare DIN LUME

    Eficiență energetică, etanșeitate, flexibilitate, respirabilitate

  • Material izolator SĂNĂTOS ȘI ECOLOGIC

    Nu conține compuși organici volatili, nu are miros, nu are nici un fel de efect asupra stratului de ozon și are o amprentă minimă de carbon

  • Material izolator DURABIL

    Nu se scurge, nu își pierde proprietățile odată cu trecerea timpului, nu absoarbe apa, nu reprezintă hrană pentru insecte sau alte organisme

Fără îndoială una dintre cele mai bune izolații din lume

De ce este rentabil să izolați folosind Icynene?

Căldura se poate pierde datorită fluxului aerului (mișcarea termică sau dinamică a aerului), de exemplu, aerul poate pătrunde prin tavanul mansardelor ne-etanș izolate sau prin pereții unei clădiri slab izolate (schimb de căldură dintre materialele individuale) și mai ales în sensul punților termice. Din acest motiv, cerințele pentru o clădire economică din punct de vedere energetic sunt nu numai o izolație bună și corect aplicată pe pereții clădirilor, dar și o etanșeitate ridicată.

Fără o izolație bună a clădirii vor exista mereu pierderi necontrolate de căldură și disconfort termic semnificativ, ceea ce va duce ulterior la o factură ridicată la încălzire. Izolația calitativă contribuie totodată și la prelungirea duratei de viață a clădirilor: o umiditate scăzută înseamnă mai puține probleme cu condensul, îndepărtând și riscul de apariție a mucegaiului. 

Printre avantajele soluției de izolare cu spumă poliuretanica enumerăm: scăderea consumului energetic, care apoi duce la o economie financiară considerabilă (reducerea costurilor de încălzire și întreținere), avantajul ecologic (reducerea emisiilor de CO2, încetinirea încălzirii globale și reducerea emisiilor gazelor care afectează stratul de ozon) precum și îmbunătățirea calității vieții: mai puțin zgomot (izolare fonică), lipsa mucegaiului și diminuarea bolilor respiratorii. Folosirea materialelor cu densitate redusă, care restricționează fluxul aerului îmbunătățește, de asemenea, rezistența la foc.  

Gama Icynene de materiale izolatoare sănătoase, cu structură celulară deschisă sau închisă, restricționează pătrunderea aerului rece.  

O casă izolată corect și etanșă reușește să păstreze căldura pe perioada iernii, iar pe timpul verii va menține o atmosferă răcoroasă, deoarece iarna va împiedica pierderile de aer cald, iar vara intrarea aerului cald. Dacă dorim să păstrăm o temperatură constantă și plăcută, costurile energetice vor fi mai ridicate. ICYNENE este o soluție economică de înaltă calitate pentru problemele energetice. 

Ce fel de material trebuie să alegeți pentru o izolație corectă? Imediat ce vă veți decide să vă izolați locuința, veți putea opta pentru diferite soluții de izolare, și implicit pentru diferite materiale izolatoare. Vata minerală, fibra de sticlă, termoizolația din lâna de oaie, termoizolația din fibre lemnoase, celuloza sunt produse cunoscute, dar care au limitările lor din punct de vedere energetic. Spuma izolatoare ICYNENE este complet diferită de celelalte, deoarece blochează accesul aerului, restricționează punțile termice și nu reține umiditatea. 

Compania ICYNENE este lider mondial în domeniul soluțiilor de izolare cu spume pulverizate, de 30 de ani produce materiale izolante pentru orice tip de clădire. Dacă vreți să vă îmbunătățiți confortul termic și să obțineți economii semnificative de energie, distribuitorii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări. Nu ezitați și contactați-ne.

Icynene România