Nu este o coincidență faptul că distribuitorii noștri sunt pasionați de meseria lor. Au absolvit un program de training amănunțit, a tuturor produselor noastre și cunosc cerințele de construcție și reglementările tehnice în vigoare. Fiecare dintre ei împărtășește angajamentele și valorile companiei Icynene și oferă servicii într-adevăr calitative, lucrează curat și într-un mod profesional, spre satisfacția clientului.

Icynene este liderul mondial în domeniul soluțiilor de izolare cu spume pulverizate sănătoase. Suntem reprezentați în treizeci de țări. Prin urmare, avem acces la o cantitate mare de informații cu privire la cererea, evoluția pieței dar și noi instrumente de comunicare. Comunitatea distribuitorilor Icynene are un acces privilegiat la aceste informații. Pe de altă parte, furnizăm un număr mare de documente tehnice actualizate periodic prin intermediul unei rețele de intranet securizată. Manualul nostru tehnic este disponibil online și este cel mai complet din industrie.

Distribuitorii noștri comunică online și obțin informații relevante legate de fiecare construcție în parte. Spumele noastre pot fi urmărite chimic, astfel încât este imposibil să le confundăm cu alte produse cu aspect similar.

Clienții noștri caută produse sănătoase și durabile și noi le oferim aceste produse. A sosit momentul să investiți într-o companie care se ocupă cu izolația sănătoasă și sustenabilă și care anticipează noi reglementări și îmbunătățește calitatea vieții.


Dacă aveți nevoie de mai multe informații, nu ezitați să ne contactați: info@icynene-lapolla.eu

Icynene România